ממתכון ביתי קלאסי מאז 1939 הסבתא של משפחת זייתון משפרעם החלה להכין גלידות בשלבי שנות ה-30 של המאה הקודמת. לגלידות היה מרקם מיוחד של מסטיק ,ובמהרה עברה הבשורה בין המשפחה והחברים
לגלידות היה מרקם מיוחד של מסטיק ,ובמהרה עברה הבשורה בין המשפחה והחברים וטעמה המופלא הפך לשם דבר ברחבי העיר. מאז ועד היום, ממשיכה המשפחה להכין את מעדני אלת המסטיק הקפואים עם בוטנים, ובטעמי וניל ולימון, לפי המתכון המקורי של סבתא. ובכך שומרת על הדברים הטובים של פעם: חלב בשפע, מרקם עשיר והכל עשוי באהבה.